Snimak WordPress konferencije

16. marta 2022.

Snimak WordPress konferencije

Kada smo pokrenuli prvu konferenciju „Kako najbrže do posla u IT industriji“ dosta je bilo priče o WordPress-u, ali je to bilo u službi njegove popularnosti i nije to bila kao glavna tema i stvarno sam bio srećan kada smo pravili WordPress konferenciju i kao glavna tema je bio WordPress.

Utisci su odlični, konferencija je prošla u odličnom raspoloženju i predavanjima, a drugi dan smo radili dva workshopa Themify i Elementor.

Pored priče o WordPressu kao dizajnerskom i programerskom alatu pričali smo i o njegovoj biznis primeni. Ali pričali smo i o zajednici u panelu gde smo i predstavili WordPress Srbija zajednicu zapravo pričali o njenim uspesima i genezi koja traje od 2013. godine.

Snimak prvog dana – pradavanja

Pored pradavanja na svim konferencijama do sada smo potencirali praktično edukativnu stranu. I ovaj put smo imali 2 workshopa. Themify je kao i ranije bio velikodušan i ovog puta je podelio čak 100 licenci za Ultra temu koja pored svojih super demoa sadrži i bilder pro i set addon-a koji ovaj alat čine moćnim. I ovim putem pozivam na priključenje grupi Themify Srbija gde možete da se pridružite istomišljenicima.

Pored Themify-ja drugi workshop je za temu imao Elementor koji je fantastično izneo Strahinja Živković i lepo predstavio razne Elementor „cake“ i predstavio i samu firmu. Kao što znate Elementor je otvorio kancelariju u Beogradu i to je jedina kencelarija van Izraela.

Snimak workshopova

Komentari

Napišite odgovor ili komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


© Slobodan Mirić - Dnevnik jednog programera